Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα - Τηλεφωνική επικοινωνία: Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-18:00

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΚΟΜΨΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Η FOREL ιδρύθηκε το έτος 1986 με όραμα να δημιουργεί ρούχα με ιδιαίτερο στυλ και προσωπικότητα, εστιάζοντας στην ποιότητα. Και το όραμα αυτό, σήμερα, έχει γίνει πραγματικότητα σε μια εταιρία που συνεχώς δημιουργεί και εξελίσσεται, με το ίδιο πάθος όπως τη μέρα που πρωτοξεκίνησε.

Η εταιρεία, διανύοντας την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, διαθέτει ένα δίκτυο τόσο ιδιόκτητων καταστημάτων όσο και καταστημάτων shop in shop και συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό διευρύνοντας συνεχώς δυναμική της θέση στην αγορά της μόδας. Με σημαντική παρουσία σε 5 ηπείρους, καθίσταται μία από τις σημαντικότερες ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες.

Απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την κομψή πολυτέλεια, πρωταγωνιστώντας έτσι σε κάθε πτυχή της κοινωνικής τους ζωής. Η εταιρεία καλύπτει πλέον όλο το φάσμα του γυναικείου ενδύματος, τοποθετώντας τη γυναίκα στο επίκεντρο. 

Στις ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις των 2.500 τ.μ. βρίσκονται τα σύγχρονα παραγωγικά και λειτουργικά μέσα της εταιρείας. Στα πλαίσια της τεχνολογικής εξέλιξης εφαρμόζει τα πλέον σύγχρονα πρότυπα παραγωγής μειώνοντας αισθητά το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Η εταιρεία καθίσταται πρωτοπόρος σε μία σειρά γεγονότα τα οποία και σημάδεψαν τον εγχώριο κόσμο της μόδας. Ενδεικτικά αναφέρονται οι συνεργασίες προώθησης των προϊόντων με διακεκριμένες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου αλλά και top models της διεθνούς σκηνής όπως η Adriana Sklenarikova

Και σήμερα βέβαια η αέναη προσπάθεια για δημιουργία και καινοτομία, οδήγησε την εταιρεία στη χάραξη νεών και πρωτοπόρων δρόμων, όπως η συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές.

Στα καταστήματα της εταιρείας λαμβάνονται συνεχώς όλα τα μέτρα (κατάρτιση προσωπικού, ανανέωση προϊόντων) ώστε να εξασφαλιστεί μία συναρπαστική εμπειρία μόδας που η εταιρεία μας γνωρίζει να προσφέρει καλά.

Αυτοί λοιπόν είμαστε με λίγα λόγια και σας καλούμε να μας γνωρίσετε καλύτερα με το να πάρετε και σεις μέρος στο συναρπαστικό κόσμο της μόδας, στο κόσμο της FOREL.

Forel Newsletter

Κλείσιμο μενού
SHOP THE LOOK
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.